На Хмельниччині поліцейський офіцер громади подарував справжнє свято родинам, які потрапили у скрутні життєві обставини.

Десятки малозабезпечених родин та переселенців, які проживають на території Олешинського старостату Хмельницької територіальної громади, отримали теплі й дуже приємні вітання до Різдва. І не випадково, бо здавна це свято є найвеличнішим і сповненим див. Безперечно, смаколики до святкового столу, речі першої необхідності та різноманітні приємні сюрпризи напередодні Різдва неабияк потішили всіх, хто так чекав Божої ласки й промінчик світла. А про те, щоб і діти, і дорослі з сімей, які потрапили у скрутні життєві обставини, теж мали святковий настрій та не залишилися без новорічних подарунків, подбав місцевий поліцейський офіцер громади Віталій Шляховий у рамках організованої ним акції «Різдво з поліцейським».
Ясна річ, без потужної підтримки небайдужих, які охоче відгукнулися на прохання правоохоронця, не вдалося б зробити так багато. Тож, залучивши до заходу різноманітні благодійні фонди та організації, він разом із представником громадського формування «Капеланський патруль» Олексієм Вальковцем сформували пакунки з адресною допомогою та розвезли їх усім жителям територіальної громади, які потребували допомоги.
А найкращою подякою для всіх, хто долучився до акції, стали щасливі усмішки людей, каже майор поліції, які хоч на мить забули про все, що їм довелося пережити.