Нещодавно в місті Кам’янці-Подільському запрацював другий в області Ветеранський хаб.

Головними функціями такого закладу є насамперед допомога військовим та їхня соціалізація. Адже, повернувшись із війни, перед ними постає безліч питань, які потрібно вирішити, а також потрібно влитися в мирне життя після пережитого в зоні бойових дій.

Тому відкриття ветеранських хабів, які можуть відвідувати не лише ветерани, учасники бойових дій, а також члени їхніх сімей, вкрай важливе. Тож тепер у Камянці-Подільському є місце, де завжди вислухають, допоможуть і підтримають наших Героїв у будь-який час, а також вони зможуть знайти співрозмовників, які зрозуміють їхні переживання та потреби.
«Надзвичайно приємно, що відкриття хабу відбувається саме у різдвяний, новорічний період, адже завдяки нашим Захисникам, українці можуть продовжувати зустрічати свята у своїх домівках, — наголосив перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. — Тому наше головне завдання зробити все можливе для тих, хто повертається додому з фронту, аби вони отримали всю необхідну підтримку для вирішення усіх своїх питань та мали можливість соціалізуватися».
Також посадовець додав, що вже скоро запрацює черговий Ветеранський хаб і у Шепетівському районі, власне подібні відділи підтримки ветеранів війни та їхніх сімей також будуть створені і у кожній громаді області.
Варто зауважити, що відділ підтримки ветеранів війни та їхніх сімей при Кам’янець-Подільській районній військовій адміністрації буде відігравати важливу роль у наданні підтримки та допомоги нашим захисникам.