Двоє чоловіків підозрюються у вчиненні розбійного нападу, крадіжки та умисного вбивства, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Минулого року було вбито охоронця одного з місцевих підприємств, викрадено з сейфа понад 93 тисячі доларів та інші цінні речі. Слідів на місці злочину майже не було. Проте шляхом оперативно-розшукових заходів працівники правоохоронних органів підозрюють двох 34-річних працівників цього ж підприємства.
Влітку чоловікам було оголошено про підозру. Тоді ж було проведено 16 обшуків, в тому числі і в Києві, де підозрювані збували викрадені матеріальні цінності. Працівники правоохоронних органів вилучили частину викрадених грошей у чоловіків.
Наразі обвинувальний акт за умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів групою осіб, крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, а також розбійний напад, вчинений з метою заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень вже скеровано до суду. Чоловікам може загрожувати довічне ув’язнення.