Покровителем 2024 року буде Зелений Дерев’яний Дракон. І хоч цей рік високосний, і вважається, що він несприятливий для одруження, однак саме рік Дракона вдалий для створення сім’ї.
Дракон — єдина міфологічна істота у китайському календарі, тому такий рік зазвичай супроводжується неймовірними подіями. 2024-ий — вирішальний і переломний, рік нового світу і реальності. За китайським календарем він розпочнеться 10 лютого.

ОВЕН
Для Овнів рік стане дуже успішним у фінансовому плані, навесні відкриються чудові можливості для додаткового заробітку. Щойно захочете розв’язати якесь питання, одразу знайдуться потрібні люди та можливості. У першій половині року треба бути особливо уважними до свого самопочуття, не перенавантажуйтеся. Друга половина року сприятлива для подорожей та відпочинку.
ТЕЛЕЦЬ
Ви будете рішучими та відповідальними в усіх справах. Якщо запропонують навчання чи підвищення кваліфікації, не відмовляйтеся — це чудова нагода зав’язати нові та дуже впливові знайомства. Навесні випаде шанс просунутися кар’єрними сходами та підвищення зарплатні. У вашому будинку пануватиме душевна атмосфера, навіть із дітьми зможете домовитися та розв’язати проблеми, що накопичилися з початку року. Восени приділіть увагу здоров’ю.
БЛИЗНЮКИ
Рік Зеленого Дерев’яного Дракона буде у Близнюків динамічним, зокрема в червні з’явиться багато можливостей. Саме з вересня і до кінця року найкраще братися за серйозні питання. Варто приділити увагу здоров’ю, адже стрес та перевантаження мають накопичувальний ефект. Листопад додасть у ваше життя нові захоплення, хобі, стосунки. Запасіться терпінням та наполегливістю на весь рік, і він обов’язково принесе плоди.
РАК
Для Раків 2024-ий — рік відповідального вибору. Початок року й аж до травня — час для нових знайомств, покращення взаємин. Це вдалий рік для кар’єрних здобутків. У перші місяці 2024 року варто бути обережними на дорозі та в подорожах. Липень обіцяє підвищення заробітків. Осінь сприятлива для саморозвитку, ви будете сповнені сил та енергії. Не ігноруйте своїх емоційних потреб, не ухвалюйте необдуманих рішень.
ЛЕВ
Для Лева рік буде дуже насиченим. У січні важливо не втручатися у сумнівні авантюри та не витрачати гроші просто так. Зима — найвдаліший час налагодження стосунків із близькими, шлюбу і навіть укладання договорів. Квітень сприятливий для подорожей та відпочинку. Ви досягнете успіху в роботі. З серпня до кінця року сприятливий період для будь-яких проєктів. І з фінансами все буде добре.
ДІВА
На початку року можливі плітки, наклеп на вашу адресу, проте ставтеся до цього спокійно. Навесні у Дів з’являться гарні фінансові можливості, нові контакти з партнерами та клієнтами. Осінь принесе фінансову стабільність. Це час для вдалих інвестицій та зростання доходів, а також налагодження стосунків у сім’ї.
ТЕРЕЗИ
Початок року сприятливий для будь-яких фінансових операцій. Вдалими будуть знайомства, особливо в діловій сфері. Можлива вигідна співпраця, компаньйони з бізнесу стануть вашими однодумцями та допоможуть реалізувати ідеї. Особливу увагу варто приділити здоров’ю. Влітку можливі несподівані та незаплановані витрати, будьте пильними. Осінь подарує успішну ділову співпрацю.
СКОРПІОН
Це рік сімейного добробуту. Перша його половина принесе успіх у партнерстві як діловому, так особистому. Також у цей період можете зустріти майбутнього чоловіка чи дружину. У Скорпіонів значно зросте мотивація, щоб розпочати нові проєкти. Але варто пам’ятати, що вороги не сплять: можуть активізуватися таємні недоброзичливці. Осінь сприятлива для кар’єрного зростання.
СТРІЛЕЦЬ
Для Стрільців це рік плідної роботи. Відчуватиметься розвиток у професійній сфері. Але пам’ятайте: найкраще займатися тим, що у вас добре вдається. Навесні ймовірні успішні угоди, які підвищать фінансовий потенціал. Якщо ж у вас ще немає родини, то цей рік подарує шанс зустріти свою людину. Всі осінні місяці сприятливі для важливих справ. У листопаді можливі серйозні придбання, які дуже потішать.
КОЗОРІГ
Варто присвятити себе сім’ї та будинку. Будь-які справи щодо будівництва, ремонту або купівлі нової нерухомості увінчаються успіхом. Вас підтримають рідні, залишитеся задоволені результатами своєї роботи. Осінь вдала для кар’єри та розвитку професійних навичок. 2024 року не варто змінювати сферу діяльності та започатковувати бізнес-процеси — все може піти не за планом. Приділіть більше уваги навчанню, розширенню світогляду.
ВОДОЛІЙ
Перші кілька місяців року є ідеальними для розв’язання житлових питань. Успішними будуть переговори, угоди, підписання важливих паперів. Усе це принесе значний прибуток. А якщо вирішите змінити автомобіль, не відкладайте придбання. Кінець року обіцяє просування кар’єрними сходами. Вдаватимуться навіть найскладніші проєкти. Щоб не було проблем із юридичними питаннями, уважно читайте всі пункти в договорах.
РИБИ
Потрібно бути уважними до свого здоров’я. Важливо переглянути у першій половині року обсяги роботи та свої зобов’язання. З травня по липень посильте інтерес до здобуття нових знань, і результат не забариться. Це найсприятливіший період для того, щоб показати себе у професійній сфері. Липень і серпень ідеальні для нових романтичних знайомств та укладання шлюбу, а сімейним Рибам гарантовані гармонійні стосунки.