Під час ракетної атаки на Україну в суботу, 31 грудня, російські воєнні злочинці випустили понад 20 ракет, 12 з них збила протиповітряна оборона, повідомив головнокомандувач Збройних сил України Валерій ЗАЛУЖНИЙ. За його словами, шість ворожих ракет було збито на Київщині, п’ять на Житомирщині та одну на Хмельниччині. 

Залужний уточнив, що росіяни запускали по Україні крилаті ракети повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників із акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування. Внаслідок ракетної атаки є влучення  в Миколаєві, Києві та Хмельницькому. За словами начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія, внаслідок обстрілу постраждали понад 10 осіб. Восьмеро з них потрапили до лікарні. Двоє були у важкому стані. Серед них — 22-річна Оксана Музика. На жаль, від важких поранень молода дівчина померла. Міський голова Олександр Симчишин повідомив, що ракетні удари пошкодили житлові будинки, автомобілі, автозаправку, дитячий садочок, комерційні та комунальні об‘єкти. 

За інформацією «Укрзалізниці» ,попри точкові знеструмлення по Україні, лише 2 поїзди з-поміж 48 прямують із затримкою понад 30 хвилин: №191/192 Львів – Київ і №706/705 Перемишль – Київ.