Отримайте пенсії, платежі та перекази коштів у відділеннях Укрпошти.
Одне з вагомих завдань Укрпошти з початку повномасштабної війни — безперебійне надання поштових, фінансових та інших послуг всюди по Україні. Десь — у стаціонарних відділеннях, десь — на новеньких автомобілях, часом — попри постійні обстріли, проте завжди — поруч. 

Платежі з мінімальною комісією
В Укрпошті можна оплачувати комунальні, бюджетні, освітні й інші рахунки з комісією від 10 грн. Є можливість приходити з платіжками за попередні місяці, якщо нові не надходили, або називати оператору у відділенні реквізити отримувача. Щодо деяких постачальників послуг є інформація про актуальну суму заборгованості вже після 10-го числа. Крім того, можливо поповнити мобільний лише за 7 грн.
Варто зазначити, компанія не лише пропонує мінімальну комісію, а й повсякчас запускає акції, щоб клієнти максимально заощаджували. 
Доставка пенсій за будь-яких умов
2,1 мільйона людей похилого віку зі всієї України отримують пенсії в Укрпошті. Кошти виплачуються готівкою у відділенні (стаціонарному чи пересувному) або вдома через листоношу безкоштовно.   
Щоб отримувати пенсію в Укрпошті, достатньо двох простих кроків:
Зверніться до листоноші або завітайте до найближчого відділення й заповніть відповідний бланк заяви.
Надішліть заяву разом з іншими документами до Пенсійного фонду (відправка безкоштовна й вже за місяць одержуйте першу виплату.
Про Укрпошту
Мережа Укрпошти охоплює 100% населених пунктів України (крім тимчасово окупованих). Компанія завчасно готує вичерпну стратегію обслуговування звільнених територій і заходить туди відразу ж після отримання офіційного дозволу від ЗСУ та ВЦА. Забезпечує видачу пенсій і фінансової допомоги від міжнародних організацій та відновлює доставку. 
Десь доводиться одягати бронежилети та очікувати на затишшя між обстрілами, аби дістатися до клієнтів. Вони живуть у відчайдушних умовах поблизу чи не найзапекліших бойових дій, але тримаються, і команда тримається, бо хтось однаково повинен.