Жителі Дунаєвецького району активно долучаються до надання благодійної допомоги нашим військовослужбовцям, які перебувають у зоні бойових дій на сході країни.


Понад 25 тонн вантажу, що складався здебільшого з продуктів харчування та речей першої необхідності, зібраних патріотично налаштованими мешканцями Дунаєвецького району,  передано українським військовослужбовцям у зону ведення антитерористичної операції. Супроводжували вантаж керівник апарату райдержадміністрації Ярослав Купчик, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Василь Лук’янов, водій відділу фінансово-господарського забезпечення апарату райдержадміністрації  Володимир Никифорук. Допомага була передана уже вдруге 7 батальйону територіальної оборони Хмельницької області, що розташовується на перехресті Харківської і Луганської областей та неподалік кордону з РФ.
Ця акція була організована за ініціативи районної державної адміністрації та  районної ради. До збору благодійної допомоги долучилися майже усі територіальні громади Дунаєвецького району, підприємства, приватні підприємці, представники громадських організацій та політичних партій, небайдужі громадяни.