Вивчення громадської думки щодо підвищення привабливості військової служби та удосконалення соцзахисту військовослужбовців та членів їхніх сімей.

Міністр оборони України Андрій Таран визначив підвищення привабливості військової служби та покращення соціального захисту військовослужбовців одним з ключових пріоритетів діяльності Міністерства оборони України.
Станом на сьогоднішній день започатковано роботу щодо внесення змін та доповнень до нормативно-правових актів, які унормовують ці питання.
З метою налагодження системного діалогу Міністерства оборони України з громадськістю, підвищення якості підготовки рішень з такого важливого питання як свідома участь громадян України у захисті Батьківщини, урахування громадської думки та створення умов для участі громадян у розробленні проектів рішень у цій сфері, Міністерство оборони України розпочинає вивчення громадської думки з питань шляхів удосконалення привабливості та престижності військової служби, а також удосконалення соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей.
Закликаємо всіх активних громадян, військовослужбовців, ветеранів, громадські організації, наукову та експертні спільноту висловити свої погляди на зазначену проблематику.
Вивчення громадської думки з даного питання буде проводитись у період з 13 травня по 12 червня. Із врахуванням його результатів будуть розроблені проекти документів щодо внесення змін до відповідних нормативно-правових актів, які також будуть винесені на громадське обговорення.
Під час надання пропозицій просимо враховувати об’єктивні умови їх реалізації. Ваші пропозиції будуть вивчені та проаналізовані експертами. Передбачено зворотний зв’язок з авторами пропозицій, для чого активовано авторизацію у відповідній формі подання пропозиції. Заповніть форму за посиланням: https://forms.gle/5BDTHspAECWHWcsF7

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.