Почесною відзнакою Хмельницької міської громади "Мужність і відвага" нагороджено п’ятеро учасників російсько-української війни

Це жителі Хмельницького, які проявили виняткову мужність, героїзм та відвагу під час захисту кордонів України та її територіальної цілісності, нажаль двоє з нагороджених хмельничан-патріотів віддали життя за територіальну цілісність країни.

Таке рішення сьогодні ухвалили депутати міської ради під час чергової другої сесії.

Нагороди Героїв, яких вже немає серед живих, вручать їхнім рідним. Разом з Почесними відзнаками родини загиблих під час війни на сході України отримають грошову винагороду у розмірі 10 мінімальних заробітних плат, збільшену на суму сплати податку з доходів фізичних осіб. На це вже передбачені кошти у бюджеті Хмельницької міської територіальної громади на 2021 рік.

Почесної відзнаки Хмельницької міської громади "Мужність і відвага" удостоєні учасники російсько-української війни: Іван Анатолійович Дєєв; Сергій Олександрович Іванчук; Юрій Сергійович Марценюк; Микола Миколайович Неживий (посмертно); Володимир Валентинович Коваль (посмертно).