7 грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Напередодні у міській раді відбулися урочистості з нагоди свята.

У залі зібралися кращі представники Хмельницької міської територіальної громади, люди, які своєю щоденною працею, професіоналізмом, цілеспрямованістю, відповідальним ставленням до справи роблять усе для того, щоб місто Хмельницький та села громади з року в рік економічно зростали, розбудовувалися, ставали ошатнішими, а життя хмельничан – комфортнішим: керівництво міста, працівники структурних підрозділів міської ради, депутати, старости старостинських округів, голови квартальних комітетів і комітетів самоорганізації населення мікрорайонів міста.
«Надзвичайно приємно вітати вас, моїх колег, з Днем місцевого самоврядування. Завдяки вашій працелюбності, цілеспрямованості, креативності та енергії Хмельницький знаходиться на лідерських позиціях у муніципальному розвитку. Наше з вами задання – з кожним роком покращувати ці результати. Дякую вам за вашу працю. Бажаю усім міцного здоров'я, успіхів та нових здобутків» - зазначив заступник міського голови Микола Ваврищук, звертаючись до присутніх.
Найактивнішим представникам органів місцевого самоврядування з нагоди професійного свята вручено Почесні грамоти та подарунки.