Улюблена справа може бути і корисною, і прибутковою. У цьому переконалася Софія Мельник із Волочиська, яка наважилася взяти участь у конкурсі грантів «Сміливі» і стала переможницею.

Вирощування зелені вже багато років є справжнім захопленням для Софії Василівни. І саме цю улюблену справу, за порадою сина, жінка вирішила вдосконалювати та розвивати, взявши участь у проєкті. Проєкт «Сміливі» втілюється за підтримки Астарта-Київ, Райффайзен Банку, Благодійному фонду «Повір у себе», СО «Light of Hope», БО «Світло надії». Тож завдяки перемозі у ньому наша землячка одержала і вже використовує електричні інфрачервоні нагрівачі-килимки та ящики для розсади. Та основа гранту — створення теплиці. У ній жінка висаджуватиме розсаду і вирощуватиме різні овочі та зелень.
— Мені важко було наважитися на участь у проєкті, сумнівалася, чи зможу виконати умови, чи реально одержати грант. Але правду кажуть, що успіх сприяє сміливим. Тепер мої можливості ще більше розширилися, зможу реалізовувати плани та мати прибуток у справі, яку люблю. Усім, хто мріє про підтримку власної справи, раджу взяти участь у наступному етапі проєкту «Сміливі», бажаю вірити в себе та сумлінно працювати. «Сміливі», яким я дуже вдячна, дають чудовий шанс, — каже Софія Мельник. — Мою зелень на різдвяно-новорічні свята із задоволенням розкуповували. І мені від цього особливо приємно на душі.