Вдалося репатріювати 112 тіл Оборонців, що воювали на Донецькому напрямку, 20 полеглих воїнів на Луганському напрямку, 5 тіл Оборонців з Сумського напрямку, 2 полеглих воїна на Запорізького напрямку та одного із Херсонського напрямку.

Нещодавно працівники Національного природного парку «Мале Полісся», що розташований на території Шепетівського району, неабияк здивували своїм творінням. Йдеться про популярні (виявляється, вже протягом пів століття) готелі або ж будиночки для комах.

На Дунаєвеччині поліцейські відзначили нагородою «Срібний щит» вчительку, яка допомогла розшукати 3-річного хлопчика Артема.

У День довкілля працівники Держрибагентства у багатьох регіонах країни традиційно долучились до екологічної акції з очищення від сміття навколишнього природного середовища.

Учасники Всеукраїнської аграрної ради розпочали нову ініціативу для підтримки ЗСУ: продають майно, що вже не приносить користі господарству, але кошти з його продажу можна спрямувати на потреби військових. До ініціативи доєдналися обласні ради, адже мають у власності багато збиткових активів.