Повітряними Силами ЗСУ було знищено дев'ять ударних дронів та крилату ракету.

У ніч на 21 листопада ворог вчергове атакував територію України ударними безпілотниками типу «Shahed» з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ -рф). Також противником було випущено 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування «Іскандер-К» з району Джанкой (ТОТ Криму).

Як повідомили у пресслужбі Повітряних Сил ЗСУ, усього було зафіксовано пуски 10 ударних безпілотників. В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил було знищено 9 ворожих безпілотників «Shahed-131/136» та одну крилату ракету «Іскандер-К». До відбиття повітряного нападу було залучено авіацію, зенітні ракетні війська і мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

На Хмельниччині сигнал повітряної тривоги пролунав вчора о 22:52, а відбій оголосили на початку другої години ночі. За цей час на території області працювали сили протиповітряної оборони. У повітряному командуванні «Захід» зазначили, що цієї доби  у зоні відповідальності бойового підрозділу було знищено три ударних БпЛА “Shahed-136/131”.

«Вночі під час повітряної тривоги в області працювали сили ППО. Станом на цей час (7.40 ранку – прим. автора) повідомлень до відповідних служб про постраждалих або пошкодження інфраструктури не надходило. Дякуємо ЗСУ за відмінну роботу!», - написав на своїй фейсбук-сторінці перший заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.