Два центри управління відходами працюють в Хмельницькій громаді. Тут можна безкоштовно здати небезпечні відходи, побутову техніку, одяг, будівельні відходи тощо.

Також в Центрах управління фахівці офісу проєкту «Розумне довкілля. Хмельницький» періодично проводять інформаційні тури для школярів громади. Під час турів учасники дізнаються про роботу центрів, особливості сортування відходів (наприклад, пластик, скло, папір/картон, комбіноване паковання, метал тощо) та особливості повторного використання одягу, меблів та побутової техніки.
До речі, можна слідкувати за наявністю таких речей в центрах у телеграм-каналі. Також за допомогою каналу можна забронювати річ, яка сподобалася та є потрібною.
Для того, аби долучитися до ознайомчого туру в Центрах управління відходами, необхідно сконтактувати з офісом проєкту «Розумне Довкілля. Хмельницький» за номером телефону: 096 838 44 76.
Центри управління знаходяться за адресами: пр. Миру, 7 (біля міського полігону ТПВ) та на перетині вулиць Чорновола – Пілотської.
Працюють центри щоденно з 8.00 до 19.00.