День Конституції України та День молоді славно, змістовно, цікаво, весело й велелюдно відсвяткували у Ярмолинцях.
Розпочинаючи урочистості, голова Ярмолинецької селищної ради Андрій Шутяк за гарною традицією вручив грамоти та цінні подарунки кращим трудівникам. Дотримуючись іншої, вартої наслідування, традиції, до Дня молоді нагородили переможців молодіжної акції «Ярмолинецький Оскар-2021».

Символічні статуетки та грамоти у дев’яти номінаціях вручили талановитим молодим працівникам різних галузей. До слова, оскар у номінації «Молодий журналіст» отримав наш колега — Сергій Козачук, відповідальний секретар ПП «Редакція газети «Вперед».
З нагоди свят самодіяльні художні колективи підготували концерт. Лунали музичні твори у виконанні духового оркестру Шарівської дитячої музичної школи. Музичні сувеніри презентували гостям молодіжні й дитячі танцювальні колективи: «Карамель», зразковий ансамбль танцю «Фламінго», «Калинове намисто» та «Тріумф» Ярмолинецької ДШМ; піснями вітали солісти Ангеліна Андрушко, Катерина Присяжнюк, Тарас Безвух. Позитиву та гарного настрою додавали ведучі свята — співробітниці, ЦКтД Іванна Задорожна та Іванна Кукуріка.
Вабили малечу на площі 600-річчя Ярмолинець, де й проходили урочистості, різноманітні атракціони… Гарно організоване й проведене свято залишиться на світлинах і у пам’яті присутніх. Бо хто вміє працювати, той і відпочивати вміє на славу.