Минулого тижня громада Летичева відзначила День селища.

Другий рік поспіль День Летичева проводять з благодійною метою. З початку повномасштабного вторгнення жителі громади активно займаються волонтерським рухом, постійно відправляють захисникам на передову, в шпиталі різноманітну допомогу. А цього разу, в день народження селища, вирішили подбати про забезпечення воїнів ЗСУ бутельованою питною водою, яка надто необхідна в літню спеку.

…Вабив духмяним розмаїттям ярмарок випічки від представниць усіх старостатів Летичівської громади. Смачний домашній хліб з печі, булочки, пиріжки, торти та інші вироби дуже сподобалися охочим поласувати смаколиками та зробити внесок у благодійність.
Свої творчі роботи представили і вишивальниці громади. А вихованці гуртків Центру творчості дітей і юнацтва Летичівської селищної ради пропонували зроблені власноруч іграшки, патріотичні сувеніри, прикраси з бісеру тощо. Працівники дитячої бібліотеки організували акцію «Дитяча польова пошта», під час якої юні мешканці Летичева писали листи вдячності до наших захисників, надсилаючи їм вісточку з рідного краю.
Чудові фотозони виготовили працівники закладів дошкільної освіти селища, щоб фотознімки стали добрим спогадом про День Летичева. Дитячі хореографічні, вокальні колективи допомогли створити саме ту атмосферу, яка згуртувала селище для допомоги захисникам.
Варто додати, що питну воду для бійців у значних обсягах придбали працівники поліції, ТОВ «Летичівський комбікормовий завод», «Летичівського лісового господарства», місцеві підприємці.
Також під час благодійної акції зібрали понад 63 тисячі гривень, які спрямують на підтримку захисників України.