На початку липня на території Іванковецького ліцею діяв дитячий табір «Подільська Січ», де протягом двох табірних змін, які тривали з 3 по 12 липня, діти та підлітки не лише відпочивали, а й проходили вишколи з військово-тактичної підготовки та національно-патріотичного виховання.

Загалом 220 дітей віком від 9 до 17 років, зокрема пільгових категорій (діти, батьки яких на фронті, діти, в яких батьки загинули, переселенці, з багатодітних та малозабезпечених сімей), а також місцеві діти, учні ліцею. Наметовий табір з безплатним проживанням і п’ятиразовим харчуванням організувала староста старостинського округу з центром у селі Олешин Валентина Базилюк за підтримки міського голови Олександра Симчишина, Хмельницької міської ради, а також численних волонтерів, благодійників, меценатів і небайдужих людей. До його спортивно-культурного наповнення долучився Центр культури і дозвілля села Олешин.
«Азов», «Вовки да Вінчі», «8 полк Спеціальних операцій», «Правий сектор» та інші. Такі назви отримали підрозділи дитячого табору «Подільська Січ». Всі січовики мали свої позивні. Командиром табору був ветеран російсько-української війни, учасник бойових дій Федір Пронак, який ознайомлював дітей з різними видами зброї, навчав їх стрільбі з неї та з лука. У програмі також були заняття з мінної безпеки і тактичної медицини. На території табору також діяла виставка зброї, з якою із зацікавленістю ознайомлювалися діти.
Кожний насичений активностями день життя табору розпочинався і завершувався виконанням Державного Гімну України.
Під час чергового засідання виконавчого комітету міський голова Олександр Симчишин подякував ініціаторці Валентині Базилюк та усім організаторам за створення військово-патріотичного табору і зазначив, що міська влада зацікавлена у подальшій співпраці у напрямку національно-патріотичного виховання підростаючого покоління, адже цей напрямок роботи є особливо значимий у сьогоднішніх реаліях, в період повномасштабної збройної агресії росії проти України. Очільник міста також виконав приємну місію – відзначив волонтерів, благодійників, меценатів, поварів та активного учасника табору «Подільська Січ», наймолодшого командира підрозділу «57 бригада» з позивним «Друг-снайпер», одинадцятирічного Єгора Марчука.