Під час останніх повітряних атак росія намагалася вдарити по військовому летовищу в районі міста Старокостянтинів Хмельницької області. Про це розповів речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

За його словами, окупанти били по об’єкту вчора ввечері та сьогодні вночі. Вечірня атака здійснювалася за допомогою ракет «Кинжал», а вночі рашисти намагалися направити на аеродром «шахеди».
«Там є певні ушкодження, про які ми, зрозуміло, не повідомлятимемо. Але ворог застосував чотири «Кинджали», і їх було видно... «Шахеди» знищено на 100%. Не дає окупантам спокою аеродром Старокостянтинів. Ну не сам аеродром, а наші військові льотчики, які вилітають та завдають ударів. Ви бачите, яка «бавовна» відбувається на окупованих територіях. Тому сьогодні цей аеродром знаходиться під прицілом», – повідомив Ігнат.
Нагадаємо, вчора Сили оборони знищили 36 російських крилатих ракет двох типів. Так, після обіду ЗСУ знищили три крилаті ракети «Калібр». А під час вечірньої атаки українська ППО вразила 33 із 36 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555, випущених із зони Каспійського моря.
А вночі росія атакувала Україну з південно-східного напрямку ударними дронами та крилатими ракетами. ППО збила вісім «шахедів».