Школярі М’якотівського старостинського округу отримали автобус.

У непрості часи українці об’єднують зусилля, щоб максимально підтримати наших захисників. Дорослі й діти стараються зробити власний внесок у Перемогу, залучаючи всі доступні ресурси. Не шкодували в М’якотівському старостинському окрузі Плужненської сільської ТГ автобуса, який довозив місцевих школярів: торік машину віддали захисникам. Однак добро завжди породжує добро, тож дітвора без транспорту не залишилася.

Голова громади Віталій Мартинюк розповідає: «З початком великої війни ми передали в користування Збройним силам України шкільний автобус. А тепер і самі не зосталися без підтримки –– транспортний засіб для дітей знайшли в Польщі завдяки Тернопільському обласному відділенню Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО. Витрати ж щодо перевезення його з-за кордону, закупівлі необхідних запчастин, проведення ремонту взяв на себе «Контінентал», за що ми щиро вдячні».
Шкільним автобусом доїжджатимуть до місця навчання –– М’якотівської ЗОШ –– усі діти округу. Наразі транспорт перебуває на балансі сільської ради, однак його планують передати в повне розпорядження школи.
«Наша Компанія охоче відгукнулася на цей соціальний проєкт, адже турбота про дітей стосується кожного. На всі необхідні роботи спрямували 150 тисяч гривень — тепер транспортний засіб відремонтований і відповідає всім вимогам», –– зазначає старша менеджерка із зв’язків з громадськістю кластера «Полісся» Марія Ващенко.
Компанія зичить вихованцям М’якотівської ЗОШ успішного навчального року й сподівається, що дорога до школи буде для них комфортною.