23 липня близько 18.00 години внаслідок ДТП на автодорозі поблизу села Берездів, що на Славутчині, загинули чотири людини, з яких одна — підліток. І ще троє осіб травмовані.

Правоохоронці розповіли, що фатальне зіткнення з жахливими наслідками відбулося між автомобілем Chevrolet Captiva під керуванням 26-річного жителя Нетішина та автомобілем Ford Kuga, за кермом якого перебував 39-річний водій, теж нетішинець.
Як розповіли в Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, на місці автотрощі славутські рятувальники разом із вогнеборцями ліквідували пожежі автівок, які спалахнули після деблокування потерпілих та загиблих, а також змили з дороги пально-мастильні матеріали.
Загалом ця жахлива аварія забрала життя сім’ї з Нетішина: 39-річного чоловіка, його 35-річного брата та дружини. Старший 15-річний син помер під час реанімаційних заходів у «швидкій». А молодшого, 8-річного хлопчика, з травмами різного ступеню госпіталізували до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Водій та 23-річна пасажирка іншого автомобіля отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.
Поліцейські затримали водія автомобіля Chevrolet Captiva в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в лікарні під вартою.
За цим фактом слідчі ГУНП у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб» і наразі встановлюють усі обставини події. Санкція статті передбачає покарання у вигляді ув’язнення терміном від 5 до 10 років.

P.S. 8-річна дитина, яка дивом вижила з усіх членів сім’ї в страшній аварії, зараз перебуває в глибокій комі на штучній вентиляції легень у Славутській міській лікарні. За словами її очільника Леоніда Радзивілюка, в хлопчика черепно-мозкова травма, переломи двох стегон та чисельні забої. Він не транспортабельний. Загалом його стан лікарі оцінюють як критичний, повідомляє Суспільне Хмельницький.