Саме під такою назвою минулої суботи у сквері імені Івана Франка в обласному центрі відбувся оригінальний крафтовий ярмарок. На цікавому й багатолюдному заході виробники з чотирьох областей України: Хмельниччини, Вінниччини, Житомирщини та Тернопільщини представили відвідувачам заходу свою продукцію.

Чого лишень не було на прилавках ярмарку: і натуральні солодощі, сири, хлібобулочні вироби, овочі та фрукти, вирощені в садах, власноруч зроблені прикраси, кухонне приладдя, предмети декору та інші цікаві товари. А от діти і дорослі за донати мали можливість взяти участь у майстер-класах з флористики, кераміки та живопису. Крім того, для хмельничан і гостей міста була запланована екскурсія з дегустацією від туристично-інформаційного центру.
Важливо наголосити, що всі зібрані кошти на ярмарку підуть на лікування та відновлення зору для сапера з Хмельницького Юрія Кучера.
Відвідала захід, аби привітати його учасників, і заступник начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Оксана Андрейчик.
«Такі заходи є чудовою можливістю не тільки презентувати свою продукцію, а й добрими справами допомогти нашим захисникам. Сподіваюся, що сьогоднішні донати стануть вагомою підтримкою для них. Бажаю усім з цікавістю та користю провести цей день», — наголосила посадовиця.
Варто зазначити, що організували ярмарок благодійний фонд «Повір в себе» за підтримки Агенції регіонального розвитку Хмельницької області та Хмельницької міської ради.