Кожен вияв допомоги захисникам України — це приклад небайдужості, всенародної згуртованості, вагомий внесок у наближення нашої Перемоги.

Яскравим підтвердженням цього стала благодійна концертна програма за участю народного духового оркестру та солістів Летичівського будинку культури, яка відбулася на рибному базарі Летичева.
До збору коштів на підтримку ЗСУ долучилися не лише продавці, а й усі приватні підприємці, покупці, громадяни, які були проїздом у селищі.
Учасники духового оркестру, культ-
працівники зібрали 12 тисяч гривень, які передадуть на потреби Збройних сил України.
А у Зінькові на Віньковеччині, щоб допомогти бійцям ЗСУ, в рамках проєкту Camino Podolico, вивчали матеріальні та нематеріальні спадщини громад. Учасники проєкту побували в родині Василенків, які не один рік поспіль випікають хліб, виготовляють зіньківську ковбасу, інші м’ясні вироби. Завдяки унікальній технології приготування цієї смакоти Зіньків прославився на всю Україну.
Ну а відчути дух древнього Зінькова, пізнати його історію пропонують у шкільному музеї, де зібрали дуже цікаві експонати. Для гостей Зінькова — незабутні враження, а бійцям — такі необхідні кошти.