Фахівці Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) допомагають одиноким стареньким вирішувати повсякденні питання не лише в місті, але й в селах нашої громади.

21 соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома надає послуги 255 одиноким мешканцям сіл у 24 населених пунктах громади, які не здатні до самообслуговування та потребують сторонньої допомоги. Кількість клієнтів, які перебувають під опікою соціальних працівників збільшується.
Зараз найбільш потрібними є роботи із заготівлі дров, прибирання присадибних ділянок та підготовка житла до холодної пори року. Також соціальні працівники купують свічки та ліхтарики для своїх підопічних на випадок перебоїв електропостачання.
Надають послуги з приготуванні їжі, прання білизни, при купанні, придбанні і доставки продовольчих, промислових, господарських товарів, медикаментів, в оформленні документів, оплаті комунальних платежів тощо.
Відділення соціальної допомоги вдома мешканцям сіл створено у міському територіальному центрі соціального обслуговування 1 січня 2021 року. Основним завданням відділення є надання соціальних послуг мешканцям Хмельницької міської територіальної громади, які проживають в селах.
Для отримання таких послуг усім одиноким, одиноко проживаючим людям похилого віку та людям з інвалідністю, що мешкають у селах територіальної громади м. Хмельницького, потрібно звернутись до соціального робітника у своєму селі або за номерами телефонів: (098) 966-91-28, 63-07-80, 63-23-37.