Станом на 23.34 Повітряні Сили ЗСУ заявили про загрозу «Шахедів» та балістичного озброєння у більшості областей України. Зокрема з Бєлгородської області країни-агресора та з південного напрямку повідомляли про пуски ударних БпЛА.
Після опівночі стало відомо про рух ворожих безпілотників у різних напрямах. 

О 00.05 Повітряні сили повідомляли, що спостерігається декілька груп ударних БпЛА в Полтавській області, напрямком на Кременчук. Уже О 00.45 мешканців Кременчука та Миргорода закликали перебувати в укриттях й згодом місцеві жителі у Кременчуці почули звуки вибухів. "Виходили дрони групами, потім розділялись парами і фактично пролітали аж до західних регіонів. Знищено 18 дронів і одна ракета. Доволі непоганий результат. На жаль, є і влучання. Є певні ушкодження на Кременчуцькому нафтопереробному заводі", - розповів речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Після другої ночі було оголошено відбій тривог в усіх областях, крім Вінницької та Хмельницької.
Як повідомляє перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, перші вибухи цієї ночі пролунали після опівночі у Хмельницькому районі та через дві години вони повторились. У регіоні працювали системи протиповітряної оборони. "І знову дякуємо силам ППО за відмінну роботу. Станом на цей час повідомлень про постраждалих або пошкодження цивільної інфраструктури немає", - написав Тюрін о 3.33. Також після відбою повітряної тривоги очільник Хмельницького Олександр Симчишин написав повідомлення: "Відбій повітряної тривоги. Дякуємо нашим силам ППО ЗСУ за якісну роботу! Тримаймо стрій!".

Додамо, що досі триває ліквідація наслідків ворожої атаки, яка відбулася 25 жовтня. Троє людей, які постраждали через обстріли, досі перебувають в лікарні. Понад половини об’єктів житлової та соціальної інфраструктури пошкоджених унаслідок російського обстрілу вже повністю чи частково відновлено. За словами чиновника, ремонтні бригади продовжують працювати у кожній громаді.