Малечу з Хмельницького запрошують написати листа Санті.

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр відкрила резиденцію Санти для дітей віком від 5 до 14 років. Упродовж грудня малеча може надсилати свої листи зимовому чарівнику, а наприкінці року кожна дитина отримає відповідь Санти та подарунок.

Як зазначають організатори, резиденція розташована у Подільську, що на Одещині. Однак в усіх просторах мережі Гончаренко центрів працюють ельфи-помічники, яким можна передати листа Санті.
«Ми дуже хочемо, аби діти поділилися з нами своїми досягненнями, головними перемогами 2023 року та розповіли про себе й свою родину. Натомість Санта та його помічники дбайливо підготують відповідь для всіх учасників резиденції, а святкові олені доставлять її під кінець року — 30-31 грудня», — ділиться головний помічник Санти, директор Гончаренко центру Подільськ Олександр Таранюк.
Один із просторів-помічників розташований і в Хмельницькому. Сюди діти віком від 5 до 14 років можуть занести листа, аби казкові олені вчасно доставили його прямісінько Санті.
У просторі додають, що резиденція розраховує отримати щонайменше п’ять сотень листів з усієї країни, тож ельфи-помічники вже працюють над тим, аби ніхто не залишився без подарунків.
Листи від малечі прийматимуть з 1 до 25 грудня включно. Аби передати святкове послання особисто в руки помічникам Санти, завітайте за адресою вул. Свободи 18/2 (Гончаренко центр Хмельницький).
«Якщо ж вам зручніше передати лист від малечі поштою, скористайтесь зручним для вас поштовим оператором. Неважливо, як саме цей лист потрапить до Санти — важливо, аби ми могли подарувати маленьке диво якомога більшій кількості дітей», — додають у просторі.
Адреса доставки дитячих листів Укрпоштою — 66302, м. Подільськ, проспект Шевченка, 4, Гончаренко центр Подільськ. Новою поштою листи надсилати до м. Подільськ, відділення №2, помічник Санти Олександр Таранюк +380994003718. Доставку до Санти сплачує відправник.

Довідка
Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.