На Кам’янеччині поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинула 40-річна жінка та травмувались двоє дітей.

Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 7 січня, близько 17:00 години на автодорозі сполученням «Житомир – Чернівці» в межах села Гаврилівці. Зіткнулися автомобіль «Kia Ceed» під керуванням 40-річної жительки Чернівців та маршрутного мікроавтобуса «Mercedes-Benz», яким керував 60-річний мешканець Тернопільщини. 

Внаслідок аварії водійка «Kia» від отриманих травм загинула на місці події. Двоє її 9-річних доньок травмувались та були госпіталізовані до реанімаційного відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні. Також внаслідок ДТП травмувалась 36-річна пасажирка мікроавтобуса, їй було надано допомогу без госпіталізації.

За даним фактом слідчі відділення розслідування злочинів у сфері транспорту СВ Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження.

 * * *

У Хмельницькому 35-річний водій автомобіля «Ford» збив 9-річну дівчинку, яка перетинала дорогу. В результаті автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до медичного закладу.

* * *

Ще одна дорожньо-транспортна пригода в обласному центрі сталася 7 січня. Увечері зіткнулися «Skoda» під керуванням 39-річного місцевого жителя та «ВАЗ», за кермом якого перебував 47-річний хмельничанин. У подальшому автомобіль «Skoda» в некерованому стані здійснив зіткнення з автомобілем «Citroen». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій «ВАЗу» травмувався та був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної лікарні.

* * *

Попри неодноразові попередження синоптиків про погіршення погодніх умов, від ранку на дорогах обласного центру зафіксували кілька ДТП. На Старокостянтинівському шосе внаслідок зіткнення легковиків один з них вилетів у посадку. У мікрорайоні Ракове також не змогли розминутися два автомобілі. Ще одна ДТП за участі мікроавтобуса сталася у центрі Хмельницького неподалік прикордонної академії.