На Хмельниччині поліцейські разом із представниками Червоного Хреста опікуються евакуйованим з Херсонщини будинком сімейного типу.

Дружна родина, в якій виховуються 16 дітей, нещодавно знайшла прихисток у Красилові. Через постійні обстріли вони змушені були переїхати з Херсонської області, розповідають у Головному управлінні Національної поліції області.
Ясна річ, що дітей та дорослих не залишили без допомоги: про сім’ю дбають благодійні організації та правоохоронці. Зокрема, поліцейські разом із представниками Червоного Хреста, відразу визначивши першочергові потреби родини, привезли їм теплий одяг, засоби гігієни та інші необхідні речі.
«У роботі з такими сім’ями не обмежуємося закриттям матеріальних проблем, — каже очільниця сектору дотримання прав людини Хмельницького райуправління поліції Вікторія Августинюк. — Спілкуємося з дітьми та дорослими, розповідаємо, де і від кого вони можуть отримати ту чи іншу допомогу та підтримки». Адже після тривалого життя під обстрілами, вони можуть тут почуватися у безпеці.