На Хмельниччині під час російської масованої атаки вранці 13 січня збили повітряну ціль. Руйнувань і постраждалих, на щастя, немає. Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації станом на 9.03 ранку.

Там зазначили, що в області під час чергового повітряного нападу працювала ППО: «Сьогодні вранці, під час відбиття атаки противника, працювали наші сили ППО, є збиття повітряної цілі в межах Хмельницької області. За наявною інформацією, об’єкти критичної інфраструктури та цивільне населення не постраждали. Дякуємо нашим ЗСУ!».
Нагадаємо, близько 05.30 в Україні оголосили тривогу, яку було скасовано тільки після 8 години ранку. Російські Ту-95МС здійснили пуски крилатих ракет Х-101/555/55 з району Каспійського моря, також ворог атакував ракетами інших типів і підняв у повітря МіГи.
У низці регіонів працювала ППО, вибухи пролунали на Полтавщині, Рівненщині, в Івано-Франківську, Чернігові, Кропивницькому, Кременчуці та Дніпрі.
У Повітряних силах ЗСУ інформували, що РФ вранці 13 січня атакувала Україну 40 засобами повітряного ураження різних типів. Сили ППО збили вісім із них, ще близько 20 ворожих ракет не досягли цілей.