На Хмельниччині поліцейські офіцери громади допомогли пораненому військовому в негоду дістатися додому.

Минулими вихідними негода неабияк розгулялася на півдні нашої області. Через непросту ситуацію з погодою, поліцейські офіцери громади разом із патрульними заступили на посилене чергування і в ручному режимі регулювали дорожній рух. У той час до одного з шерифів підійшов молодий військовий і попросив про допомогу.

Як розповідають у Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області, Григорій після поранення і операції їхав на короткотривалу реабілітацію додому в Новодністровськ на Чернівеччину. Проте фура, котра його підвозила, зупинилася і не мала можливості продовжувати рух далі.

Тож одразу після звернення бійця ЗСУ до правоохоронців, вони організувались, дунаєвецькі поліцейські офіцери громади довезли пораненого військового до Новоушицької територіальної громади, де передали хлопця колезі. А вже на межі областей Григорія забрав шериф із Буковини і підвіз його до рідного міста.

Отак завдяки небайдужості і людяності робляться важливі справи. А головне — через подібні вчинки й висловлюється вдячність нашим захисникам. Безперечно, така робота поліцейських має послужити прикладом для інших.