Після деякої перерви російські окупанти знову запустили ударні безпілотники до західних областей. Цієї ночі ворог атакував нашу країну дронами типу «Shahed-136/131». Запустили їх з району Приморсько-Ахтарська рф. 

До Хмельниччини “шахеди” долетіли о пів на одинадцяту вечора. Повітряну тривогу в області ввімкнули о 22.33. Два дрони кружляли який час по Шепетівському районі, поблизу Старокостянтинова. А згодом змінили напрямок за захід. 

Вони літали до Житомирщини, тоді сусідніми Тернопільщиною та Рівненщиною, один брав напрямок на Луцьк Волинської області. Врешті безпілотники таки збили. Відбій на Хмельниччині оголосили о 0.52. 

Згодом у Повітряних силах повідомили, що воїни знищили 8 ворожих БпЛА. Це зробили у межах Миколаївської, Дніпропетровської, Хмельницької та Рівненської областей. До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи.

Крім того, у ніч на 29 січня 2024 року ворог атакував Україну однією ракетою «Іскандер-М» з району Воронезької області рф. Її запустили по Полтавській області, по місту Кременчук. Та ще 3-ма ракетними комплексами С-300 по Донеччині з тимчасово окупованої території області.