Напередодні Міжнародного жіночого дня Дунаєвецький міський голова Веліна Заяць, заступник міського голови, керівники управлінь та установ, привітали матерів загиблих Захисників, висловивши слова вдячності й пошани за те, що народили та виховали справжніх і вірних синів своєї Батьківщини – Героїв України.

«Вони втратили найдорожчих їм людей, їхні душі рвуться від гірких материнських сліз, від споглядання, як зруйновано те, що з таким натхненням, трепетом та любов’ю будувалося. Переконані, що за кожного з синів та доньок, які пішли в засвіти, буде відповідь: на честь наших Героїв – загиблих і живих, на честь справедливості й людяності, на вашу честь – дорогі матері! Ми в неоплатному боргу перед вами», – наголосила Веліна ЗАЯЦЬ.

На жаль, цей рік знову оповитий тривогою за рідну Батьківщину, за наших Захисників та Захисниць. Та, попри всі важкі випробування, ми – українці, не мааємо права втратити надії і твердої віри, що буремні часи скоро минуть і Україна нарешті здобуде довгоочікувану Перемогу!»