Сьогодні вночі «Укразілзниця» тимчасово закрила рух для потяга №139/140 Київ - Кам'янець-Подільський (разом із причіпними вагонами з Ужгорода), а тому кінцевою станцією цього рейсу вимушено став Нігин. Причина - деформація земляного полотна на перегоні Нігин – Гуменці. Про це повідомили в пресслужбі «Укрзалізниці».

Вже вранці, 17 березня, залізничники детальніше повідомили про ситуацію на Кам'янеччині. «Тривають оцінка ситуації та роботи по усуненню деформації земляного полотна на перегоні Нігин - Гуменці у Хмельницькій області. Час на усунення наразі визначається, роботи потенційно можуть тривати кілька діб. Це означає, що на деякий час буде внесено корективи до маршрутів трьох приміських поїздів: 6382 Ларга - Кам'янець-Подільський (замість Ларга - Хмельницький); 6383 Хмельницький - Нігин (замість Хмельницький - Ларга); 6384 Нігин - Гречани (замість Ларга - Гречани). Поїзд далекого сполучення №139/140 Київ - Кам'янець-Подільський вже обмежено до/зі станції Нігин», - йдеться в повідомленні «Укрзалізниці».
У пресслужбі додають, що компанія звернулася до місцевої влади, щоб організувати довезення пасажирів до/з Нігина безкоштовними автобусами протягом всього періоду ремонту. Пасажирів рейсу потяга №139/140 Київ - Кам'янець-Подільський, які вимушено зійшли в Нігині, пересадили на організований трансфер.
В «Укразалізниці» також розповіли, що якщо цей зсув грунту втрутився у плани пасажирів, то вони можуть подати заявку на компенсацію у претензійному порядку на сайті компанії за посиланням.