5 квітня Улашанівська громада Шепетівського району провела в останню дорогу мужнього Захисника України — лейтенанта, командира розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А0878 Гізімчука Володимира Миколайовича. Невимовний біль — надто важка втрата для батьків, рідних, друзів, знайомих і бойових побратимів. 29-річний Герой віддав своє життя за свободу й незалежність рідної землі, навіки повернувшись на щиті.

Народився Володимир 9 серпня 1992 року в селі Кам’янка на Славутчині, навчався в Цвітоському навчально-виховному об’єднанні, яке закінчив у 2009 році. Далі продовжив навчання в Рівненській школі міліції, після чого була строкова служба у Військово-морських силах України (м. Севастополь), контрактна служба у військовій частині А1358 (с. Цвітоха). У 2014-15 роках перебував у зоні АТО. Саме там мужній юнак остаточно вирішив пов’язати своє життя з військовою справою та у 2017 році вступив до Одеської військової академії, по закінченні якої у 2021 році був направлений для проходження служби до міста Скадовська Херсонської області, розповідають в Улашанівській громаді.
Із осені 2021-го Володимир перебував у зоні АТО, а коли ворожа росія розпочала повномасштабний наступ на нашу країну, він продовжив боронити її від жорстокого окупанта. Захисник залишився відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо та героїчно виконував військовий обов’язок у захисті суверенітету й територіальної цілісності України.
Загинув Герой 9 березня 2022 року під час російського вторгнення до нашої держави на лінії фронту в районі населеного пункту Зачатівка на Донеччині. А поховати його змогли лише через два роки. Володимир Гізімчук нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).
У нього залишилися батьки — Валентина Михайлівна та Микола Володимирович, брат Олександр.

Вічна пам’ять й слава Герою України!