Нещодавно в Кам’янці-Подільському на фасаді ліцею №7 відкрили Меморіальну пам’ятну дошку Герою-добровольцю Львовському Олегу Івановичу. Він був щирим, мудрим і справедливим, не міг стояти осторонь, коли ворог почав повномасштабну війну в Україні.

«…За нас грузини приїхали воювати, а я буду вдома сидіти?...» — пригадує слова батька син Олексій.
Народився та виріс Олег Львовський у Кам’янці-Подільському. З 1991 по 1995 рік був тренером з фехтування в ДЮСШ. Дуже любив цей вид спорту, тож повністю віддавався роботі, дітям, і згодом розповідав, що жалкує, що покинув тренерську діяльність, розповідають у Кам’янець-Подільській міській раді.
До 24 лютого 2022-го Олег працював у КП «Міськтепловоденергія» на посаді охоронця. Однак уже 26 лютого 2022 року він добровільно вступив до лав Збройних сил України, був солдатом саперної бригади військової частини А2641. Неодноразово брав участь у важких боях на сході. Чесно і добросовісно виконував покладені на нього завдання. Був справжнім патріотом України.
Загинув Олег Іванович Львовський 25 липня 2023 року від мінометного обстрілу під селом Іванівське неподалік Бахмута.
Рішенням сесії Кам’янець-Подільської міської ради Герою присвоєно звання «Почесний громадянин міста» (посмертно). А під час урочистого відкриття Меморіальної дошки, відповідно до Указу Президента, його сину Олексію вручили орден «За мужність» III ступеня (посмертно).