4 жов­тня у Ше­пе­тів­ці на­дій­шло по­ві­дом­лення про за­мі­ну­ван­ня двох зак­ла­дів ос­ві­ти. Мо­ва йде про Гім­на­зію № 2 Ше­пе­тівсь­кої місь­кої ра­ди та Ше­пе­тівсь­ку за­галь­но­ос­вітню шко­лу І-І­ІІ сту­пе­нів № 8. 

По­ві­дом­лення про за­мі­ну­ван­ня Гім­на­зії № 2 на­дій­шло до спец­служб близь­ко 08:40. « Із зак­ла­ду ос­ві­ти ева­ку­юва­ли 300 уч­нів та 50 осіб об­слу­го­ву­ючо­го пер­со­на­лу», — заз­на­чи­ли для «День за днем» у Ше­пе­тівсь­ко­му район­но­му уп­равлін­ні ГУ ДСНС у Хмель­ницькій об­ласті. Близь­ко 10-ої ран­ку на­дій­шло по­ві­дом­лення про за­мі­ну­ван­ня ще од­но­го ос­вітнього зак­ла­ду — Ше­пе­тівсь­кої за­галь­но­ос­вітньої шко­ли І–І­ІІ сту­пе­нів № 8, яка роз­та­шо­ва­на в мік­ро­районі Ко­сець­ко­му (Шан­хай). «Там про­ве­ли ева­ку­ацію 350 шко­ля­рів та 40 осіб із чис­ла пер­со­на­лу», — до­да­ли в уп­равлін­ні.

Як вда­ло­ся з’ясу­ва­ти ви­дан­ню «День за днем» із влас­них дже­рел, по­ві­дом­лення про за­мі­ну­ван­ня над­хо­ди­ли на елек­трон­ні скринь­ки зак­ла­дів ос­ві­ти. На­ра­зі бі­ля двох шкіл зна­хо­дять­ся спец­служ­би — по­лі­ція і над­зви­чай­ни­ки — та ме­ди­ки.