Загалом жінка ошукала десятьох жителів Шепетівського району. За скоєне їй загрожує до восьми років ув’язнення. Про це 28 березня повідомила Хмельницька обласна прокуратура.

«Жінка входила в довіру до родичів загиблих військовослужбовців, які отримували компенсацію від держави та пропонувала відкрити депозитний рахунок, щоб отримувати відсотки, або ж обміняти національну валюту на долари США. Насправді ж ніяких грошових операцій не здійснювала, а привласнювала кошти людей», – зазначають у прокуратурі.
Так, в.о. керівника відділення банку ошукала десятьох жителів Білогірської та Ямпільської територіальних громад, що на Шепетівщині. Загальна сума матеріальних збитків становить майже 8 млн грн.
Жінку взяли під варту із можливістю внесення застави у розмірі 7 млн грн. За фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, в особливо великих розмірах, легалізації майна, одержаного злочинним шляхом, та службового підроблення (ч.ч. 2-5 ст. 191, ч.ч. 1, 2 ст. 209, ч.ч. 1, 2 ст. 366 КК України) їй загрожує до восьми років ув’язнення без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років, а також конфіскація майна.