Її вироби демонструвались у Національному палаці «Україна», в Національному музеї народної архітектури та побуту, вона — учасниця міжнародного семінару текстильників «Хмельниччина — Стамбул». А цього тижня в Хмельницькому відбулася персональна виставка художніх творів відомої на Хмельниччині вишивальниці.

Надія Головачук народилася у 1954 році в селі Велика Побійна на Дунаєвеччині. Закінчила Хмельницьке педагогічне училище за спеціальністю «Вчитель початкових класів», Кам’янець–Подільський державний педагогічний інститут за спеціальністю «Педагогіка і психологія початкової освіти» та магістратуру Уманського державного педагогічного університету ім. П.Тичини. А вишиванням Надія займається ще з дитячих років. Цей талант допоміг її професійному зростанню. Надія пройшла шлях від сільської вчительки до старшого викладача Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, де вона почала навчати студентів художньому вишиванню.
Майстриня володіє різноманітними техніками вишивки, однак віддає перевагу художній гладі, створюючи високохудожні авторські вишивані панно, картини.
Надія Головачук провела понад 30 персональних виставок у Хмельницькому, Києві, Одесі, Харкові, Сімферополі, Вінниці. Була учасницею всеукраїнських та міжнародних фестивалів у Сімферополі, Ялті, Вінниці, Києві, Харкові.
Заслужена майстриня народної творчості України нагороджена багатьма дипломами і грамотами оргкомітетів виставок та фестивалів, продовжує створювати диво на полотні, вражає новими роботами і систематично проводить майстер-класи, аби творчість, втілена у вишиванні, мала продовження.