Подільський автор Микола Лук’янюк в читальній залі Центральної публічної бібліотеки читачам, друзям та колегам по перу представив своє перше власне літературне видання.

Микола Лук’янюк раніше публікувався в літературних альманахах, хоч напрацювань мав уже чимало. У бібліотеці дуже чекали на першу його збірку, тому радо доєдналися до роботи над нею. До книги «Я вірю, що настане днина…» увійшли поетичні, прозові й гумористичні твори, переклади пісень, присвяти з нагоди ювілеїв. Останні заслуговують на особливу увагу.
«Вони настільки цікаві, хоч і написані просто. Через них читачу вдається «познайомитися» з людьми. Уподобання, риси характеру передані неймовірно влучно. Автор готував такі вірші для викладачів вишів, діячів і літераторів Хмельниччини. Вас, без сумніву, вразить вміння Миколи Лук’янюка аналізувати й відтворювати у віршованих рядках людські темперамент та звички», - розповіла про присвяти з нагоди ювілеїв заступниця директора ЦБС Світлана Сінькова.
Видання відкривається розповіддю письменника про себе. Тут він пригадує, як бібліотека для нього колись стала місцем початку захоплення книгами. А ще ділиться власною життєвою історією. Далі збірка містить статтю-рецензію від відомого літератора Віталія Міхалевського. Вона зветься «— ЯК ЖИТТЯ? — ВДАЛОСЬ!». Це рядок однієї з поезій пана Миколи. Саме він досить точно характеризує увесь творчий і життєвий настрій письменника.
На зустрічі-презентації в бібліотеці літератора вітали з першим виданням, захоплено спілкувалися з паном Миколою. Незабаром збірку «Я вірю, що настане днина…» можна буде переглянути й почитати в книгозбірні.