За словами співорганізаторки заходу Людмила Вейко, концерт-ярмарок організував хореографічний колектив «Товтри» спільно із Сатанівською школою мистецтв. Також до них доєдналися працівники та вихованці дитячого садка «Веселка» й працівники міської бібліотеки та міського будинку культури.

— Це черговий благодійний концерт, який ми організували для того, щоб допомогти нашим воїнам. Цього разу вирішили паралельно провести і ярмарок. Ідея була вдалою, адже спільними зусиллями нам вдалося зібрати 26 тисяч 217 гривень, — відмітила пані Людмила.
Концерт тривав понад годину. Поки юні артисти та артистки співали та танцювали, сатанівчани брали активну участь у ярмарку. Там можна було придбати усілякі смаколики, вироби ручної роботи та витвори мистецтва.
— Лише відділ образотворчого мистецтва, що нещодавно відкрився при Сатанівській школі мистецтв, виторгував на ярмарку понад шість тисяч гривень, — зауважила Людмила Вейко.
Зібрані кошти сатанівчани планують спрямувати на придбання автомобіля для військових.
— Наш військовий капелан о. Ігор Топоровський казав, що зараз є запит від військових на чотири автомобілі. Якщо той бус, який ми плануємо придбати, в належному стані, то ми його передамо захисникам, — відмітила пані Людмила.
Варто зазначити, що це не перший благодійний концерт організований хореографічним колективом «Товтри» та Сатанівською школою мистецтв. Часто їхні виступи можна побачити у приміщенні санаторію «Сонячний Прованс». Влітку вони танцювали та співали на місцевому ринку. Зібрані там кошти волонтери спрямували на допомогу трьом бригадам. 59-тій бригаді вони купили 14 пар валянок та калош, 33-тій — вісім маскувальних костюмів, а 79-тій — обігрівач.