Не зважаючи на труднощі сьогодення на одному з провідних підприємств трансформаторобудування України постійно зростають обсяги виробництва, поліпшуються технічні характеристики і конструкція виробів.

Організований повний технологічний цикл з виробництва електротехнічної продукції – від металообробки, виготовлення металоконструкцій до готових до реалізації трансформаторів і комплектних трансформаторних підстанцій потужністю від 10 до 4000 кВА, трансформаторів сухих, реакторів для електровозів і електропоїздів, спеціальних трансформаторів малої потужності, камер збірних і щитів одностороннього обслуговування, газорегуляторних пунктів.
ТОВ “Укрелектроапарат” перше підприємство в Україні, серед виробників аналогічного обладнання, що приєдналася до прагнень цивілізованого світу забезпечити екологічність енергоспоживчого обладнання.
На підприємстві запроваджена система забезпечення якості ISO-9001: 2008, яка дає можливість створити базу для підвищення довіри до підприємства з боку споживачів, підтримувати на належному рівні якість продукції, що виготовляється.
За період свого існування, продукція заводу поставлялася у країни Європи, Африки, Азії та Близького Сходу. На сьогодні ТОВ “Укрелектроапарат” з успіхом продовжує освоювати та розширювати нові ринки.

«Понад 60 років ТОВ «Укрелектроапарат» працює у місті Хмельницькому. За десятки років існування трансформатори були поставлені і якісно працюють не лише по всій Україні, а й багатьох інших країнах. Робочими місцями забезпечені сотні хмельничан.
На підприємстві розробили та впровадили серійне виробництво трансформаторів серії ЕКОдизайн, згідно з директивою ЄС щодо вимог до енергоспоживчих продуктів. Вони мають поліпшені екологічні характеристики. Сьогодні мали змогу побачити виробництво на власні очі.
Надзвичайно важливо сьогодні те, що працюють виробництва. Економіка України повинна опиратися саме на високотехнологічне виробництво та глибоку переробку.
Дякую усім підприємствам та підприємцям за роботу і сплату податків у цей непростий час!» - написав заступник міського голови Микола Ваврищук на власній сторінці у мережі «Фейсбук».