Відбулося засідання комісії з визначення кандидатів з-поміж студентів пільгових категорій для надання їм матеріальної допомоги для навчання у закладах вищої/фахової передвищої освіти України усіх форм власності у ІІ семестрі 2023/2024 навчального року.

У Департаменті освіти та науки добре розуміють, що деякі студенти потребують особливої уваги та підтримки. Це ті, хто є дитиною Героїв, які віддали життя за Україну, хто втратив батьків або піклування, хто має інвалідність, хто є членом багатодітної або малозабезпеченої сім'ї. Таким студентам важко забезпечити себе фінансово, а тому громада допомагає їм у навчанні.
Члени комісії уважно вивчили отримані заяви та додані документи, проаналізували запропоновані кандидатури й прийняли рішення про надання диференційованої матеріальної допомоги.
Підсумок роботи комісії: матеріальну допомогу отримають 16 студентів з різних закладів освіти, які навчаються в Хмельницькому, Києві, Вінниці та інших містах. Сума допомоги залежить від вартості навчання студента та рівня освіти. Усього на поточний рік студентам-пільговикам передбачено в бюджеті 480 тисяч гривень.