На базі Комунального підприємства «Хмельницька міська дитяча лікарня» Хмельницької міської ради працює «Клініка, дружня до молоді». Це команда фахівців, які проводять інформаційну роботу з молоддю, надають їм консультації, адже підлітковий вік – критичний період біологічної та психологічної перебудови, формування поведінки і звичок.

Команда клініки – це педіатри, гінекологи, дієтологи, урологи, дерматовенерологи, психологи та багато інших спеціалістів, до яких можна звернутись анонімно.
Тут можна отримати індивідуальну консультацію з питань збереження здоров’я, безпечної сексуальної поведінки, профілактики розладів харчової поведінки, шкідливих звичок, а також отримати консультацію з питань профілактики стресів, подолання кризових ситуацій для підлітків та їх батьків.
До клініки можна прийти самостійно або з другом, близькою людиною, батьками. Консультації та прийоми лікарів є безкоштовними. Одним із важливих принципів роботи клініки є конфіденційність.
Також команда фахівців регулярно відвідує навчальні заклади, проводить бесіди, семінари, лекції, тренінги та майстер-класи, учасниками яких, окрім підлітків, можуть бути їхні батьки, опікуни, а також спеціалісти закладів, які працюють з молоддю.
КП «Хмельницька міська дитяча лікарня» і Дитяча поліклініка знаходяться за адресою: вул. Олега Ольжича, 1.

Контактна інформація:

068 236-21-18 – Клініка дружня до молоді

097 767-77-74 – Проскурович Ольга Сергіївна, завідувачка відділення

Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.