«У мене хвора підшлункова залоза. Багато років лікуюся, але покращення нема. Може, є якісь трави, що можуть допомогти. І підкажіть щось від діареї». Галина Юріївна, м. Хмельницький.

Якщо хвора підшлункова залоза, то це веде до багатьох хвороб в організмі людини. На щастя, Всемилостивий Господь дав нам багато трав, які поліпшують функцію підшлункової залози, і серед них усім нам знайомий кріп, селера, петрушка, листя грициків. Обов’язково потрібно дотримуватися дієти, а її підібрати повинен сам хворий. Залоза реагує на капусту, груші і яблука. Краще вживати яблука печені.
Рекомендується вживати кисломолочні продукти, але сметану нежирну.
Для кожної людини потрібно підбирати свої трави.
Ліки з цмину піщаного (безсмертника) — чайну ложку подрібнених квіток залити склянкою окропу, настояти 50 хв, процідити, пити по 1/4 склянки 4 рази на день за 30 хв до вживання їжі. Або одну чайну ложку подрібненої трави кропу чи його насіння, залити склянкою окропу, настояти годину, процідити. Випити протягом дня за 4 прийоми.
Щоб позбутися діареї, постарайтеся знайти в аптеках марганцівку. Зробіть пів склянки розчину, але щоб всі кристалики розчинилися повністю, і розчин повинен бути слабкого рожевого кольору. Випити за один прийом. Зазвичай для виліковування достатньо одного прийому, щоб пронос припинився, хоча процедуру можна повторити вранці і ввечері.
Хай Господь вас оберігає!