У Нетішині колеги та бойові побратими разом із рідними та друзями загиблого Героя Юрія Самковського зустріли з пологового його новонародженого сина.

«Юрій свого часу служив оперуповноваженим, а згодом працював за кордоном, — розповідають у Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області. — Та коли почалося повномасштабне вторгнення — без вагань повернувся до України і вступив до лав захисників. Загинув Герой за два місяці до народження довгоочікуваного синочка.
А вже 3 листопада, у Нетішині вітали з народженням сина Іванну, дружину загиблого Захисника України Юрія Самковського».
Колеги-правоохоронці кажуть, що поки Юрій воював на фронті, дружина Іванна активно волонтерила. Останнім часом подружжя було особливо піднесеним, адже Юрій та Іванна чекали на другу дитину.
Та клята війна внесла свої жорстокі корективи, Герою не судилося дочекатися народження синочка…
Зустріти Іванну прийшло чимало небайдужих і близьких їхній сім’ї людей — це і колеги-поліцейські загиблого Героя, бойові побратими, родичі та друзі. Тож теплого листопадового дня в Нетішині біля пологового було людно й гамірно. Теплі вітання, а також подарунки стали виявом турботи й підтримки, яка так важлива в цей важкий для сім’ї час, бо вони втратили найдорожчого — батька й чоловіка. І головним побажанням було «Щасливої долі новонародженому та переможного миру нашій рідній Україні!».