У Хмельницькому попрощалися з солдатом окремої механізованої бригади Андрієм Целіхом, який віддав найдорожче, захищаючи Україну від ворогів-окупантів. Захисник загинув на Донеччині. Його ідентифікували за допомогою тесту ДНК.

Попрощалися з 35-річним солдатом Андрієм Целіхом у Свято-Георгіївському храмі.
У мирному житті він був юристом, приділяв багато часу спорту — займався довго баскетболом, грав за «Новатор», розповів Суспільному Хмельницький його дядько Олександр Землянко. Чоловік також поділився, що Андрій — єдиний його племінник добровольцем пішов на війну.
Він воював спочатку (ще з 2014 року) в АТО. І куди тільки командування не посилало бійця, завжди були тільки хороші відгуки про нього, — додав дядько загиблого.
Солдат Андрій Целіх загинув 4 березня 2022 року під Волновахою Донецької області, зазначила представниця уповноваженого з питань зниклих безвісти Наталія Дзекар, яка також каже, що ідентифікували тіло захисника за допомогою тесту ДНК.
Сусідка Ніна Ястремська поділилася з журналістами Суспільного спогадами про Андрія — активного і небайдужого молодого чоловіка.
«Це така людина весела, життєрадісна, привітна. Завжди був усміхнений, доброзичливий. Для родини це велика втрата. Він був єдиним сином у батьків», — сказала вона.
Лише позитивні спогади залишилися у його рідних, друзів, знайомих і бойових побратимів. Так, до прикладу, Руслан Атаманов, який навчався з Андрієм в університеті управління і права, пригадує його так: «Завжди він у компанії був чуйним, міг розсмішити, розвеселити. Одні позитивні емоції».
У загиблого Героя залишилися батьки. Поховали його на Алеї Слави.
Вічна пам’ять і шана Захиснику України.