Впродовж години до посадовця звернулося 15 хмельничан. Значна кількість питань стосувалася роботи громадського транспорту: дотримання водіями графіків руху на автобусних маршрутах, пільгового проїзду у міському громадському транспорті, збільшення кількості транспортних засобів на автобусних маршрутах.

Щодо останнього, куратор транспортної галузі Хмельницької громади Микола Ваврищук роз’яснив заявникам, що для зручності пасажирів у місті триває перехід громадського транспорту на великогабаритний. Водночас наголосив, що результати вже досить суттєві.
«Ми сьогодні вводимо на маршрути більше комунального транспорту, бо чуємо нарікання на приватних перевізників. Відновлюємо маршрут №32 (курсуватиме у мікрорайон Ракове). Восени також плануємо підтримати мікрорайон Лезневе і Гречани. З вересня плануємо запустити у мікрорайон Лезневе маршрут №28, а в Гречани – додати середньогабаритний транспорт, зокрема 6 автобусів марки ISUZU», - розповів заступник міського голови Микола Ваврищук..
Ще одне звернення стосувалося ремонту укриття у міському перинатальному центрі, де розміщують пацієнток під час повітряних тривог. Заступник міського голови запевнив, що про ситуацію знає, адже нещодавно побував у тому приміщенні. Розповів, що наразі розроблена проектно-кошторисна документація.
«Вартість проекту становить 6 млн. грн. Ми також подалися на грантові програми. На найближчій сесії депутати виділять кошти. У серпні плануємо почати роботи», - зазначив заступник міського голови.
Декілька телефонних звернень стосувалися ремонту доріг і тротуарів. Підсипати щебнем місцеву дорогу просили мешканці будинків одного із садівничих товариств, а жителі мікрорайону Ракове звернулися з проханням влаштувати тротуар на вул. Чорновола, на ділянці від НВК №9 в напрямку державної ветеринарної лікарні.
Хмельничани, які телефонували на пряму лінію «Міська влада відповідає», будуть поінформовані про результати розгляду їхніх звернень письмово у встановлені законодавством терміни.