У продовження гарної традиції сьогодні проведено зустріч представників місцевого самоврядування з мешканцями старостату з центром у селі Шаровечка. Перша подібна зустріч була проведена у старостаті з центром у селі Олешин та дала змогу краще почути потреби мешканців сіл Хмельницької громади, виявити проблемні питання й деякі з них уже вирішити.

Для забезпечення соціально вразливих категорій населення громади широким спектром якісних соціальних, адміністративних послуг та за ініціативи начальника управління праці та соціального захисту населення Словяна Воронецького було проведено і сьогоднішню зустріч.

З мешканцями сіл, що входять до старостинського округу, спілкувалися представники управління, керівники підпорядкованих установ управління праці та соціального захисту населення, керівники та представники ГУ Пенсійного фонду у Хмельницькій області, Хмельницького ЦНАПу, ХМЦ ПМСД №1, Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Під час презентацій було надано багато нової інформації щодо можливостей мешканців старостату отримувати соціальні та адміністративні послуги на рівні громади. Також виявлено деякі проблемні питання, які внесені у протокол та будуть вирішуватися найближчим часом.

Незабаром такі зустрічі відбудуться й у інших старостатах!