У складі делегації: мер міста Альбінеа Ніко Джиберті, його заступник Роберта Ібатічі, директор організації «Casa Betania» Давіде Пелліццарі, менеджер з продажу організації «Casa Betania» Беатріс Лігабуе. Італійці приїхали до Хмельницького, щоб ближче познайомитися із діяльністю громадської організації «Агапе».

Спілкуючись із гостями, заступник міського голови Михайло Кривак подякував за візит та відзначив важливість роботи із людьми з особливим потребами, їх соціалізації тощо.
«Міська рада з великою шаною та повагою відноситься до діяльності громадської організації «Агапе» в нашому місті. Вони виконують значну місію по роботі з родинами, які мають дітей з особливим потребами. Тішимося, що ви теж цінуєте цю роботу. Ми на зустріч запросили представників галузей освіти та охорони здоров’я. Це сфери, які найбільше контактують з «Агапе» і зацікавлені в тісній співпраці», - зазначив Михайло Кривак.
В свою чергу Ніко Джиберті розповів, що 60 сімей знайшли прихисток в їхньому місті після початку повномасштабного вторгнення.
Представники організації «Casa Betania» розповіли, що вони уже багато років працюють із людьми з особливими потребами, серед яких були й українці.
Під час зустрічі говорили про реабілітацію для сімей, в яких є діти з особливими потребами, можливість проведення семінарів і тренінгів для педагогів, які навчають дітей з інклюзією, про шляхи підтримки ГО «Агапе».
У рамках візиту гості відвідали ліцей №8, де навчаються 38 учнів з особливими освітніми потребами.