Оприлюднення проєкту регуляторного акта – проєкт рішення сесії міської ради «Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 17.06.2020 №32».

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» оприлюднюється проєкт рішення сесії міської ради «Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 17.06.2020 №32»
Розробник проєкту - управління торгівлі Хмельницької міської ради.
Мета проєкту - обмеження шкідливого впливу споживання алкогольних напоїв, популяризації здорового способу життя, посилення профілактичного впливу і протидії проявам пияцтва та алкоголізму серед населення Хмельницької міської територіальної громади.
З повним текстом проєкту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Хмельницької міської ради https://khm.gov.ua (розділ «Регуляторна політика»).
Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються в письмовій формі протягом одного місяця (30 календарних днів) з дня оприлюднення вищезазначеного проєкту та аналізу регуляторного впливу за адресою його розробника: управління торгівлі Хмельницької міської ради, м. Хмельницький, вул. Грушевського, 88, тел. 65-11-41, 65-61-26, 79-46-01, електронна адреса – Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.