«Місцеве самоврядування - це не посади і привілеї, а люди. Люди, які працюють щодня і забезпечують життєдіяльність кожного з нас. Місцеве самоврядування - один із важливих стовпів Української Держави.

Дякую всій команді місцевого самоврядування Хмельницької громади за вашу гнучкість і стійкість, за те, що одним строєм однаково добре розвиваєте місто і волонтерите, віддаєте частину зарплати на військо, виконуєте завдання, не передбачені посадовими інструкціями, але так потрібні нашій країні.
Дякую усім колегам, які воюють і захищають. Дякую за те, що 24 лютого 2022 року прийшли вранці на роботу із запитанням: «Що нам робити, щоби бути корисними?».
Дякую головам громад і працівникам самоврядування інших міст і сіл за неймовірну підтримку і згуртованість! Тепер ми знаємо, що нам є кому підставити плече за потреби!
Тільки в єдності переможемо!
Сьогодні відзначили працівників місцевого самоврядування. Згадали Героїв, які загинули.
Побажання було єдине - аби всі наші колеги повернулись з фронту зі щитом на свої робочі місця і нарешті після перемоги прокидатися вранці та бачити, що Хмельницький - знову щодня новий!
Працюємо далі…
Тримаймо стрій!» - написав міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі «Фейсбук».